15 Şubat 2009 Pazar

Baldız




iZLE

Image Hosted by ImageShack.us


Balta - Hatchet Full Online izle, Dizi izle, Film izle, Online izle, Seyret

hatchet.jpg


Yapım : 2006, ABD
Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : Adam Green
Senaryo : Adam Green

Oyuncular : Kane Hodder, Parry Shen, Joel Moore, Tamara Feldman, Deon Richmond, Mercedes Mcnab, Joleigh Fioreavanti, Joel Murray

Yapımcı : Scott Altomare
Görüntü Yönetmeni : Will Barratt
Müzik : Andy Garfield
Süre : 1 saat, 25 dk.

Bir turist grubu New Orleans’ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley’in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında dehşet içinde keşfedeceklerdir. Gece başlayan tuhaf olaylar kanlı bir şekle bürünecektir.


CD 1




tam ekran


CD 2




tam ekran


Balta Online İzleyebilirsiniz.Balta Filmini sitemize Upload Edilmiştir.Balta Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Amerikalılar Karadenizde Full Online izle

Amerikalılar Karadenizde Filmi www.sinema-izleyen.blogspot.com SUNAR...

Filmin Konusu:ABD’nin olası bir tehdide karşı Tahran’ı vurmak üzere Karadeniz’in deniz tabanında konuşlandırdığı füze rampalarından biri nedeni anlaşılamayan bir sakarlık sonucu ateşlenir. Emir subayları akıllı füzenin koordinatlarını saptırarak Türkiye’nin Karadeniz kıyılarına patlatmadan sakin ve usulca indirmeyi başarırlar. Geriye bir tek gidip köyden o füzeyi kimseye belli etmeden almak kalır…

CD 1





Tam Ekran İzlemek İçin Tıklayın

CD 2





Tam Ekran İzlemek İçin Tıklayın

Amerikalılar Karadenizde Filmini Online İzleyebilirsiniz.Amerikalılar Karadenizde Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Amerikalılar Karadenizde Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.

Ah Nerede Vah Nerede Full Online izle

Filmin Konusu:Ailesi tasrada olan üç kardes, Istanbul`da üniversite okumaktadirlar. Daha dogrusu okuyamamaktadirlar. Çünkü, birisi çapkinlik pesinde, birisi kumar pesinde, birisi de siyaset pesinde kosmaktan okula vakit ayiramamaktadirlar. Çapkinlik pesinde kosan Ferit, birgün gerçekten bir genç kiza asik olur. Onunla birlikte olmak için elinden geleni yapar. Sonunda amacina ulasir. Ancak diger üç sevgilisi durumu fark edince, isler arapsaçina döner. Üstüne bir de babalari Istanbul`a gelip çocuklarinin nasil bir hayat yasadiklarini görünce tam bir kiyamet kopar. Babalari onlari zorla memlekete geri götürür. Orada agir islerde çalistirmaya baslar. Ancak, aski yüreginde giderek büyüyen Ferit, Istanbul`a dönüp hem çalismak, hem okumak, hem de sevdigi kizin gönlünü almak istemektedir. Kardeslerinden de destek gelince, üç kardes yeniden istanbul`un yollarini tutarlar.

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Ah Nerede Filmini Online İzleyebilirsiniz.Ah Nerede Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Ah Nerede Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

AVPR: Aliens vs Predator 2 - Requiem Full Online izle, Dizi izle, Film izle, Seyret

alien_vs_predator_ver4.jpg

Tür : Bilim Kurgu / Korku / Aksiyon
Yönetmen : Colin Strause , Greg Strause
Senaryo : Shane Salerno
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2007, ABD , 86 dk.

Oyuncular

Steven Pasquale (Dallas) , Reiko Aylesworth (Kelly) , John Ortiz (Morales) , Johnny Lewis (Ricky) , Ariel Gade (Molly) , Kristen Hager (Jesse)

Video oyunlarından uyarlama filmlerin bir yenisi de AVPR.

İlginç bir piramidi araştırmak için yola çıkan bir grup insanın piramidin içine girdiklerinde keşfedecekleri bambaşka dünyaların içinde uzaylıların yırtıcı hayvanların ve insan ırkının savaşacağı ilginç bir film.

1.CI PARTI IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ


2.CI PARTI IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ


3.CU PARTI IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ


SON PARTI IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ


Aliens vs Predator 2 Online İzleyebilirsiniz.Aliens vs Predator 2 Filmini sitemize Upload Edilmiştir.Aliens vs Predator 2 Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Amerikan Pastası 6 Full

Cd 1




Cd 2




Cd 3




Cd 4


Arslanı Kuzulara Full Online Filmini izle 2008

Arslanı Kuzuları Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...


Tür : Dram
Yönetmen : Robert Redford
Senaryo : Matthew Michael Carnahan
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Tom Cruise (Senatör Jasper Irving) , Meryl Streep (Janine Roth) , Robert Redford (Dr. Stephen Malley) , Michael Pena (Ernest) , Tracy Dali (Entourage) , Peter Berg (Wirey Pink) , Derek Luke (Arian)

West Coast Üniversitesi’ndeki iki öğrenci idealist profesörleri Dr. Stephen Malley’in tavsiyelerini takip ederek edindikleri ilham ile hayatlarında önemli şeyler yapmaya çabalamaktadırlar.


Afganistan’daki savaşa katılmaya karar verirler. Arian ve Ernest Afganistan’da hayatta kalma savaşı verirlerken, başka hikayeler de işin içine girer.


Filmin başrollerinde Robert Redford, Meryl Streep ve Tom Cruise rol alıyorlar. Filmin hikayesi Afganistan’da savaşan Amerikalı askerler, bir senatör, bir gazeteci ve bir üniversite profesörünün hikayelerinden alıntılar ve bu hikâyelerin birbirleri ile bağlanması ile geliştirildi.

CD 1



Filmi Büyük Ekran izlemek için Sağ Alt Köşedeki Kare ye tıklayınız.

CD 2



Filmi Büyük Ekran izlemek için Sağ Alt Köşedeki Kare ye tıklayınız.



Arslanı Kuzulara Filmini Online İzleyebilirsiniz.Arslanı Kuzulara Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Arslanı Kuzulara Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.

Amerikan Pastası 5

Image Hosted by ImageShack.us


Amerikan Gangsteri Full Online izle

Amerikan Gangsteri Online izle www.sinema-izleyen.blogspot.com SUNAR...

Tür : Gerilim / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 18 Ocak 2008
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : Steven Zaillian , Mark Jacobson
Yapım : 2007, ABD , 157 dk.

Oyuncular

Denzel Washington (Frank Lucas) , Russell Crowe (Richie Roberts) , Chiwetel Ejiofor (Huey Lucas) , Josh Brolin (Dedektif Trupo)Bir çok filmiyle Oscar ödülüne aday gösterilen yönetmen Ridley Scott, bu kez yaşanmış olaylar ile gerçek kişilerden yola çıkarak, en büyük başarısı daha çok eroini daha çok insana ulaştırmak olan şuç imparatoru Frank Lucas’ın yükselişini ve çöküşünü anlatıyor.

Geçmişin ve günümüzün gangsterleri arasında gidip gelen film, gangster filmlerinin uzun yıllara dayalı geleneğini de izler. Tıpkı bilimkurgu ve western filmlerinde olduğu gibi gangster filmleri geleneği de zaman içinde periyodik olarak güncellenmiş, böylelikle yeni dönemin özelliklerini yansıtması sağlanmıştır.

CD 1

































Tam Ekran

CD 2

































Tam Ekran


Amerikan Gangsteri Filmini Online İzleyebilirsiniz.Amerikan Gangsteri Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Amerikan Gangsteri Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.

Alvin ve Sincaplar - (2007) Full Online izle

www.sinema-izleyen.blogspot.com Sunar...



Alvin ve Sincaplar - Alvin and the Chipmunks
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi :14 Aralık 2007
Yönetmen : Tim Hill
Senaryo : Jon Vitti , Will McRobb , Chris Viscardi
Görüntü Yönetmeni : Peter Lyons Collister
Müzik : Christopher Lennertz
Yapım : 2007, ABD

Global bir fenomen olarak televizyonlarda yıllardır jenerasyondan jenerasyona aktarılan "Alvin ve Sincaplar", CGI teknolojisi ile live action film olarak beyazperde ile buluşuyor.

Üç sincap kovuklarında mutlu mesut yaşarken, evleri yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilir. ve Ian Hawk'a gönderilir. Hawk Los Angeles’ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville'in yakın arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records’a bir şarkısını sunar ama eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler ve macera başlar.

Her biri ayrı bir tip ve ayrı bir karakter olan bu sincaplar gerçekten de çok sevimli tasarlanmış. İzlemeye değecek komik bir çizgi film.








Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız








Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız








Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız



Alvin ve Sincaplar Filmini Online İzleyebilirsiniz.Alvin ve Sincaplar Filmini sitemize Upload Edilmiştir.Alvin ve Sincaplar Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.


Anlat İstanbul Filmi Full Online izle

Anlat İstanbul Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...




Tür: Dram
Yönetmen: Ümit Ünal, Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Yücel Yolcu, Ömür Atay
Senaryo: Ümit Ünal

Oyuncular: Altan Erkekli (Hilmi) , Özgü Namal (Şenay) , Mehmet Günsür (Rıfkı) , Erkan Can (Darbukacı) , Azra Akın (İdil) , Nejat İşler (Ramazan) , Vahide Gördüm (Hürrem) , Şevket Çoruh (Recep) , Güven Kıraç (Mimi) , İsmail Hacıoğlu (Fiko) , DJ Bülent (DJ Bülent) , Nurgül Yeşilçay (Saliha) , Bülent İnal (Musa) , Erdem Akakçe (Recai) , İdil Üner (Melek) , Fikret Kuşkan (Rafet) , Ozan Güven (Takip eden adam) , Yelda Reynaud (Banu)

KONU İstanbul gecelerinde yaşanan ve sonunda ortak bir noktada kesişen beş farklı hikaye sunuyor. Masallar dünyasında geçen bu kent yolculuğunda “Pamuk Prenses”, “Uyuyan Güzel”, “Fareli Köyün Kavalcısı”, “Külkedisi” ve “Kırmızı Başlıklı Kız” masallarının baş kahramanları İstanbul sokaklarında geziniyorlar. Her karakter filmde ayrı bir bölüm oluşturuyor...

Kader oyunlara düşkündür. Sıradan insanları birer masal kahramanlarına dönüştürebilir. Bir klarnetçiyi Fareli Köyün Kavalcısı'na, bir fahişeyi Külkedisi'ne, işsiz bir genci Beyaz Atlı Prens'e, boğazda yalıda yaşayan delirmiş bir kadını Uyuyan Güzel'e...

CD 1


CD 2

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Anlat İstanbul Filmini Online İzleyebilirsiniz.Anlat İstanbul Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Anlat İstanbul Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.


Aman Tanrım 2

1filmizle_aman_tanrim.jpg


Tür : Fantastik / Komedi
Gösterim Tarihi : 17 Ağustos 2007
Yönetmen : Tom Shadyac
Senaryo : Steve Oedekerk , Joel Cohen , Alec Sokolow , Steve Koren , Mark O’Keefe
Görüntü Yönetmeni : Ian Baker
Müzik : John Debney
Yapım : 2007, ABD , 95 dk

Oyuncular

Steve Carell (Evan Baxter) , Lauren Graham (Joan Baxter) , Jimmy Bennett (Ryan Baxter) , Johnny Simmons (Dylan Baxter) , Morgan Freeman (Tanrı) , Jonah Hill (Eugene Tenanbaum) , Wanda Sykes (Rita) , John Goodman (Long)

Tanrı ve sevgili kulları arasındaki sıradışı ilişkinin 2003 yılındaki Bruce Nolan’ın hikayesi ile sona erdiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Macera, ilk filmde kendini beğenmiş gazeteci olarak tanıdığımız Evan’ın hikayesi ile devam ediyor…

Gazeteciliği bırakmış ve siyesete atılmış olan Evan, bu uğurda tüm yaşamını değiştirmiştir. Evini Buffalo’dan Virginia’ya taşımış ve kendisine yeni bir çevre edinmiştir. Fakat bir gün hiç beklenmedik bir ziyaretçinin karşısına çıkması ile hayatı birden ilginç bir yol alır. Tanrı, insan kılığında karşısına gelerek Evan’dan Nuh’un gemisinin bir benzerini inşa etmesini ister. Bu ilginç istek sonrası işe koyulan Evan’ın garip tavırları, başta ailesi olmak üzere herkesin dikkatini çekecektir.

Bruce Almighty - Aman Tanrım’ın devam filminde Kırk Yıllık Bekar’ın mahçup yıldızı Steve Carell başrolde…

Aman Tanrım ile İlişkili Filmler:

Bruce Almighty (2003)






CD 1












CD 2





Allahın İsimleri

9402.jpg




ADL

AFÜVV

AHİR

AHKAM-ÜL HAKİMİN

ALİM

ALİYY

ASİM

AZİM

AZİZ





BAİS

BAKİ

BARİ

BASİR

BASIT

BATIN

BEDİ

BERR

CAMİ

CEBBAR

DA’İ

DAFİĞ

DARR

ERHAMURRAHİMİN

EVVEL

FALİK

FASIL

FATIR

FETTAH

GAFFAR

GANİYY

HABİR

HADİ

HAFID

HAFIZ

HAKEM

HAKİM

HAKK

HALIK

HALİM

HAMİD

HASİB

HAYY

KABID

KABİL

KADİ

KADİM

KADİR

KAFİ

KAHHAR

KAİM

KARİB

KASİM

KAVİ

KEBİR

KERİM

KUDDÜS

LATİF

MAKİR

MALİK-İ YEVMİD-DİN

MALİK-ÜL MÜLK

MECİD

MELCA MELİK

METİN

MEVLA

MUAHHİR/MUKADDİM

MUAZZİB

MUHİT

MUBKİ / MUDHİK

MUCİB

MUĞNİ

MUHSİ

MUHSİN

MUHYİ

MUKALLİB

MUKMİL

MUKTEDİR

MUNTAKİM

MUSAVVİR

MUSEVVA

MUTAHHİR

MUVEFFİ

MÜBEŞŞİR

MÜBEYYİN

MÜDEBBİR

MÜHEYMİN

MÜ’MİN

MÜSTEAN

MÜTEALİ

MÜTEKEBBİR

MÜYESSİR

MÜZEKKİ

MÜZEYYİN

MÜZİL

NASIR

NUR

RABBİL ALEMİN

RAFİ

RAHMAN-RAHİM

RAKIB

RAUF

REZZAK

SAMED

SADIK

SAİK

SANi

SELAM

SEMİ

ŞAFİ

ŞEFİ

ŞARİH

ŞEHİD

ŞEKÜR

TEVVAB

VAHİD

VARİS

VASİ

VEDUD

VEHHAB

VEKİL

VELİ

ZAHİR

ZÜLCELAL



Münib Engin NOYAN ( 99 esma 99 dua albümü ) indirin...

İZLE

Image Hosted by ImageShack.us

Aşkın Kitabı Full


Filmin Konusu:Jane Austen (ANNE HATHAWAY) aşka inanmaktadır. Anne ve babası (JULIE WALTERS ve JAMES CROMWELL) onun 1795 İngiltere’sinde adet olduğu üzere, para karşılığı bir evlenme yapmasını arzular. 20 yaşındaki Jane büyüleyici, genç bir İrlandalı olan Tom Lefroy ile tanıştığında, (JAMES MCAVOY), zekası ve cüretkarlığı genç kızın merakını uyandırır. Jane, Lady Gresham’ın (MAGGIE SMITH) yeğeninin teklifini geri çevirip, ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı gelebilecek mi? BECOMING JANE’de, edebi dehanın basamaklarındaki genç bir kadının, hayatını ve eserlerini aşk için riske atması anlatılıyor.


Ashab-ı Kehf Full Online izle

ashabi.jpg

Ashabi Kehf Konusu:Ashab-ı Kehf, (Mağara Arkadaşları) İslam dininde kabul edilen bir olayın kahramanı bir grup insana verilen isim. İslam dinine göre bu insanlar Tanrı'nin birliğine inanıyorlardı. Fakat dini inançlarına karşı baskıyla karşılaşınca yurtlarından göçmüşler, Efsûs (Afşin)'taki bir mağarada 309 sene uyumuşlardır. Yedi kişi olduklarına ve yanlarında Kıtmir adında bir köpekleri olduğuna inanılır. Aslında Kur'an'daki Kehf suresinde kaç kişi oldukları belirtilmez, Allah dışında kimsenin bilemeyeceği belirtilir. Yine de genel görüşe göre 7 kişiydiler. Hikayeleri İslam dininin kutsal kitabı olan Kur'an'da Kehf suresinde anlatılmaktadır. Kehf suresindeki ayeti kerimede mağaranın içine sabah ve akşam gün ışığı düştüğünden bahsetmektedir. Gün ışığının mağaraya düşmesini tesbit bakımından Afşin Ashab-ı Kehf mağarasında fizik ve astronomi bilim adamlarından oluşan bilirkişi heyeti inceleme yapmışlar ve Afşin mahkemesi de bilimadamlarının kararını haklı bulmuştur.



































Tam Ekran


Altın Pusula

his-dark-materials-the-golden-compass-poster-0.jpg


Tür : Gerilim / Fantastik / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 7 Aralık 2007

Yönetmen : Chris Weitz

Senaryo : Chris Weitz , Philip Pullman (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Henry Braham

Müzik : Alexandre Desplat

Yapım2: 2007, ABD




Oyuncular


Nicole Kidman (Marisa Coulter) , Daniel Craig (Lord Asriel) , Eva Green (Serafina Pekkala) , Kevin Bacon , John Hurt , Eric Bana , Sam Elliott (Lee Scoresby) , Ian McShane (Ragnar Sturlusson) , Simon McBurney (Fra Pavel) , Dakota Blue Richards (Lyra Belacqua)




Bildiğimiz dünyadan farklı yaratıkların olduğu bir evrende, Oxford’s Jordan Koleji’nde okuyan Lyra’nın en yakın dostu, yanından hiç ayırmadığı cini Pantalaimon’dur. Bir gün okulda cini ile birlikte duymaması gereken bir konuşmaya kulak misafiri olur. Hemen arkasından arkadaşlarından birinin kaçırılması ile birlikte hayatının en büyük maceralarından biri başlayacaktır.


Arkadaşının peşinden kuzeye doğru yol alırken zırhlı ayılarla, cadı kraliçelerle ve daha birçok ürkütücü yaratıkla karşılaşarak bir dolu maceranın içinden geçer. Ne kadar ürkütücü olursa olsun, artık geri dönüş yoktur; arkadaşını bulmak zorundadır.


Chris Weitz’in yönettiği Altın Pusula, Philip Pullman’ın çok satan kitabından uyarlanmasının yanında, etkileyici kadrosu ile de dikkat çekiyor. Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green, Kevin Bacon, John Hurt ve Eric Bana gibi başarılı isimlerin biraraya gelmiş olması bile film için heyecan duymamıza yetiyor!



Bölüm 1













Bölüm 2











Bölüm 3











Bölüm 4











Bölüm 5











Bölüm 6









AşkTarifi Full Online izle

Aşk Tarifi Filmi www.sinema-izleyen.blogspot.com SUNAR...



Yapım : 2007, ABD
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Scott Hicks
Senaryo : Carol Fuchs, Sandra Nettelbeck
Oyuncular : Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Brian F. O' Byrne, Catherine Zeta-Jones, Bob Balaban, Jenny Wade, Lily Rabe, Eric Silver, Arija Bareikis
Yapımcı : Bruce Berman, Sergio Aguero, Kerry Heysen
Görüntü Yönetmeni : Stuart Dryburgh
Müzik : Philip Glass
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 45 dk.

Filmin Özeti:Baş aşçı Kate Armstrong (CATHERINE ZETA-JONES) hayatını, Manhattan’daki 22 Bleecker Restaurant’ı yönettiği gibi yönetmektedir: Çevresindeki herkesi hem etkileyen hem ürküten hata kabul etmez bir yoğunlukla. Kate çılgın tempolu her öğünde nefes kesici bir ustalıkla tüm gücünü ortaya koyarak, yüzlerce yemeği koordine eder, leziz soslar hazırlar, her bir yemeği mutlak bir mükemmellikle pişirir ve süsler. Perde arkasında daha rahat olan Kate mutfağının güvenli ortamından sadece kendisine mâl olmuş bir yemekle ilgili iltifatları kabul etmek, ya da nadiren, onun tekniğini sorgulamaya cüret eden bir müşteriyle kapışmak için çıkar. Kate, işten sonra, çoğu akşam gece yarısı bile olmadan yatar ve şafakla birlikte kalkarak o günün taze yemeklerinde kullanılacak balıklar için rakiplerini alt etmek üzere balık pazarına gider. Kate’in mükemmeliyetçi mizacı, ekibine katılan, neşeli ve vurdumduymaz yeni aşçı yardımcısı Nick Palmer (AARON ECKHART) tarafından sınanacaktır. Mutfakların yeni yükselen yıldızlarından biri olan Nick çalışırken opera dinlemeyi ve etrafındakileri güldürmeyi tercih etmektedir. Gerek hayata gerek mutfağa gelişigüzel yaklaşımı Kate’inkinden daha farklı olamaz; ama yine de aralarındaki elektrik yadsınamaz ölçüdedir… tabi granit tezgahtan aşağı sallanan çatalların çıkardığı sesleri andıran uyuşmazlıkları da öyle. Kısa süre önce hiç beklenmedik bir şekilde hayatına giren 9 yaşındaki yeğeni Zoe’yle (ABIGAIL BRESLIN) başa çıkmak zorunda oluşu evdeki dengesini de alt üst etmiş olmasa, işteki bu çalkantıyla başa çıkmak Kate için daha kolay olabilirdi. Parlak ve algıları güçlü bir kız olan, balık kroketi kaz ciğerine tercih eden Zoe doğal olarak Kate’in günlük yaşantısını sekteye uğratmaktadır, ama Kate nasıl yapacağını bulur bulmaz onu evinde gibi hissettirmeye kararlıdır.


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


AşkTarifi Filmini Online İzleyebilirsiniz.AşkTarifi Filmi sitemize Upload Edilmiştir.AşkTarifi Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.


Avrupalı, Avrupalı full, Avrupalı full indir, Avrupalı full izle, Avrupalı full online izle, Avrupalı izle, Avrupalı online izle, dizi izle, film izle


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Ekim 2007
Yönetmen : Ulaş Ak
Senaryo : Ulaş Ak , İrfan Tözüm
Görüntü Yönetmeni : Aytekin Çakmakçı
Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular

Cem Davran , Yasemin Kozanoğlu , Sema Öztürk , Kuzey Vargın , Aydemir Akbaş , Murat Soydan , İlknur Soydaş , Aykut Oğut

Avrupa Birliği’ne girme sürecinde toplumsal düzlemde tartışılan “Ne kadar Avrupalı?” ve “Ne kadar Türk?” sorularına bir adamın hayatını merkez alarak mizahi bir bakışla yaklaşan bir film Avrupalı.

Bir Türk kızı ve bir Yunan kızın aşkı arasında bir bocalama yaşayan karakterimiz, Avrupa Birliği sürecinde Türkiye’de yaşanan olaylara da espirili bir bakış açısı getiriyor.



































/div>

Ayrılık - The Break-Up Full Online izle, Film izle, Dizi izle, Online izle, Seyret

ayriilik.JPG


Tür : Romantik / Komedi / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 11 Ağustos 2006
Yönetmen : Peyton Reed
Senaryo : Jeremy Garelick , Jay Lavender
Görüntü Yönetmeni : Eric Alan Edwards
Yapım : 2006, ABD , 105 dk.

Oyuncular

Jennifer Aniston (Brooke Meyers) , Vince Vaughn (Gary Grobowski) , Judy Davis (Marilyn Dean) , Jon Favreau (Johnny O) , Joey Lauren Adams (Maddie) , Cole Hauser (Lupus Grobowski) , Jason Bateman (Riggleman)

Gary ve Brooke, hayatın rutin monotonluğunun yıpratıcı etkisinden nasibini almış mutsuz bir çifttir. İlişkilerinde ilk zamanların tatlı heyecanlarından eser kalmamıştır ve artık eskiden birbirlerinde sevimli buldukları özellikleri bile bir kusur olarak görmektedirler.

Peki, artık birbirlerine tahammül etmekte zorlanan bu çiftin ikisi birden inat ederek evden ayrılmayı reddederse ne olur? Yaşadıkları evi ve birbirlerinin hayatlarını savaş alanına çeviren Gary ve Brooke’un bu sonu gelmez çekişmelerine, en sonunda aileleri ve dostları müdahale etmek zorunda kalır.

Eğlenceli bir romantik-komedi olan Ayrılık’ın yönetmen koltuğunda, Aşka Veda ve Gençlik Ateşi filmlerinden tanıdığımız Peyton Reed oturuyor.


Parça 1 için tıklayınız

Parça 2 için tıklayınız

Parça 3 için tıklayınız

Parça 4 için tıklayınız

Parça 5 için tıklayınız

SON Parça için tıklayınız


Ayrılık Online İzleyebilirsiniz.Ayrılık Filmini sitemize Upload Edilmiştir.Ayrılık Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Ölü Kız Filmini Bedaba Ücretsiz Online internetten bedava izle seyret

Yapım : 2006, ABD

Tür : Dram / Gizem

Yönetmen : Karen Moncrieff

Senaryo : Karen Moncrieff

Oyuncular : Giovanni Ribisi, Toni Collette, James Franco, Brittany Murphy, Josh Brolin, Rose Byrne, Piper Laurie, Michael Raysses, Earl Carroll, Eva Loseth, Don Smith, Dorothy Beatty, Joanie Tomsky

Yapımcı : Tom Rosenberg, Eric Karten

Görüntü Yönetmeni : Michael Grady

Müzik : Adam Gorgoni

Süre : 1 saat, 29 dk.

Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2006

Filmin Konusu : Hademe olarak yaşayan ve yalnız bir hayat süren Arden’in (Toni Collette) hayatı cinayete kurban gitmiş bir genç kızın cesedini bulmasıyla bir anda altüst olur. Bu keşif kız kardeşi o henüz küçük bir çocukken kaybolan Leah’a (Rose Byrne) belki de yaşadığı travmaya son verme imkanı sağlayacaktır. Ev kadını olan Ruth (Mary Beth Hurt) ise ceset ve kocası Carl (Nick Searcy) arasında rahatsız edici bir bağlantı kuracaktır.







Berlin Berlin İzle,Berlin Berlin Online İzle,Berlin Berlin Full İzle

Tür : Dram

Yönetmen : Sinan Çetin

Senaryo : Ümit Ünal , Sinan Çetin

Görüntü Yönetmeni : Rebekka Haas

Müzik : Nezih Ünen

Yapım : 1993, Almanya / Türkiye , 105 dk.

Oyuncular

Hülya Avşar (Dilber) , Armin Block (Thomas) , Aliye Rona (Anne) , Eşref Kolçak (Ekber) , Zafer Ergin (Mehmet) , Cem Özer (Mürtüz)

Şantiyede mühendis olarak çalışan Thomas, çevrede dolaşan çok güzel bir Türk kadın görür ve fotoğraf makinesiyle onu görüntülmeye başlar.

Bu kadın şantiyede işçi olarak çalışan Mehmet’in karısı Dilber’dir. Olaya tanık olan Mehmet çok sinirlenip Thomas’a saldırır. İtiş kakış sırasında Mehmet ölür ve kardeşleri bu olaydan Thomas’ı sorumlu tutarak peşine düşerler.

Thomas korkuyla kaçarken tesadüf eseri Mehmet ve ailesinin oturduğu eve sığınır.

Thomas’ı ödlürmek için eve gelen Mehmet’in kardeşi Mürtüz, babası Ekber tarafından engellenir. Çünkü töreler eve sığınan, düşman bile olsa el kaldırmamayı gerektirmektedir.

Çekildiği yıllarda büyük gişe başarısı sağlayan Berlin in Berlin, Hülya Avşar’ın mastürbasyon sahnelerinin yanı sıra senaryosunun kendisinden çalındığı gerekçesiyle Gökhan Akçura tarafından açılan davayla da gündemi işgal etmişti.


İzlemek İçin Tıklayınız


Beni Orada Arama Filmini İzle,Beni Orada Arama İzle,Beni Orada Arama Online İzle,Beni Orada Arama Full İzle,Beni Orada Arama İndirmeden İzle

Beni Orada Arama - I’m Not There 2008 Tr Dublaj

imdb puanı : 7.2/10

Yapım : 2007, ABD / Almanya

Tür : Biyografi / Dram / Müzikal

Yönetmen : Todd Haynes

Senaryo : Todd Haynes, Oren Moverman

Oyuncular : Charlotte Gainsbourg, Heath Ledger, Cate Blanchett, Christian Bale, Richard Gere, Ben Whishaw, Marcus Carl Franklin, Larry Day, Kim Roberts

Yapımcı : Christine Vachon, John Goldwyn, James D. Stern

Görüntü Yönetmeni : Edward Lachman

Müzik : Bob Dylan

Süre : 2 saat, 15 dk.

Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008

Konusu:Rock müzik şarkıcı ve söz yazarı Dylan’ın hayatının yedi farklı dönemi, aralarında kadın oyuncuların da yer aldığı altı kişilik bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılıyor.


BÖLÜM 1


BÖLÜM 2


BÖLÜM 3


BÖLÜM 4



İYİ SEYİRLER

Baskın Filmini İzle,Baskın İzle,Baskın Online İzle,Baskın Filmi Full İzle

Baskın - Assault on Precinct 13 Tr Dublaj

Yapım : ABD / Fransa

Tür :Aksiyon / Dram

Yönetmen :Jean-François Richet

Senaryo :John Carpenter

Oyuncular :Maria Bello, Gabriel Byrne, Laurence Fishburne, Ethan Hawke, Ja Rule, Peter Bryant, Jasmin Geljo

Yapımcı : Don Carmody, Pascal Caucheteux, James DeMonaco, Joseph Kaufman

Görüntü Yönetmeni :Robert Gantz

Müzik :Graeme Revell

Süre :1 saat, 49 dk.

Özet:Yılın son gününe saatler kala, karlı hava ve güvensiz yol koşulları nedeniyle Detroit’in en eski karakolu Precint 13’teki birkaç polis dışında çalışmak zorunda olan kimse yoktur. Polislerin başında, hızlı bir polisken bir uyuşturucu baskınında yaralanıp masa başına çivilenen Sergeant Jake Roenick vardır. Görünüşe göre kolay bir görevi vardır: 1 Ocak sabahına kadar karakola bekçilik etmek.

31 Aralık’ın ilk saatlerinde, yakalanması neredeyse imkansız sayılan suç efendisi Marion Bishop, şehrin gizli bir köşesinde sıkıştırılır. Çatışmada bir polis ölürken, Bishop yakalanarak kelepçeleriyle hapishane arabasına konulur. Arabada uyuşturucu bağımlısı Beck, üçkağıtçı Smiley ve çete üyesi Anna da vardır. Şehri felç eden kar fırtınası yüzünden hapishane otobüsü bozulup güvenlik sistemi zarar görünce, suçlular gece geçici olarak hapsedilmek üzere Precint 13 karakoluna getirilir.

Roenick ve ekibini zor bir gece beklemektedir. Maskeli iki adamın otobüsün muhafızlarına saldırmasıyla işler iyice karışır. Saldırganlar Bishop’un peşinde gibidir. Şimdi Roenick, yardım gelene kadar suçluları ve bir avuç görevliyi organize ederek geceyi sağ salim atlatmak ve hayatta kalmak zorundadır. Az silah ve bol cesaretten başka elinde pek bir şey olmasa da…



BÖLÜM 1




BÖLÜM 2




BÖLÜM 3




BÖLÜM 4





İYİ SEYİRLER

Banyo İzle,Banyo Online İzle,Banyo Full İzle,Banyo Direk İzle




"Istanbul Kanatlarimin Altinda" (1996) ve "Agir Roman" (1997) gibi filmleriyle tanidigimiz Mustafa Altioklarin Gül Abuz Semerci in tiyatro oyunundan uyarladigi "Banyo", aldatma üzerine kurulu. Film, üç ayri banyo mizanseninde kadin-erkek iliskilerine odaklaniyor ve yasadiklari asklar, ihanetler ve hesaplasmalar çakisan üç çiftin kesisen öykülerini konu aliyor.

FULL



İYİ SEYİRLER

Ağır Roman İzle,Ağır Roman Online İzle,Ağır Roman Full İzle




Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 28 Kasım 1997

Yönetmen : Mustafa Altıoklar

Senaryo : Mustafa Altıoklar , Metin Kaçan

Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay

Müzik : Balık Ayhan , Atilla Özdemiroğlu

Yapım : 1997, Türkiye , 120 dk.

Oyuncular

Müjde Ar , Okan Bayülgen , Savaş Dinçel , Mustafa Uğurlu , Burak Sergen

Metin Kaçan’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Ağır Roman”nın sezonun en popüler Türk filmi olacağı iddia ediliyor. Film, İstanbul’da bir grup aykırı insanın hayatını konu ediyor. Kolera Sokağını ve bu sokakta yaşayan insanları anlatan film hayatın acımasızlığını yalın bir şekilde gözler önüne serecek.

1.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

2.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

İYİ SEYİRLER


Aç gözünü filmini Onlıne Full İzle





Filmin Konusu



Hayatının baharında, genç ve güzel yüzlü Cesar (Eduardo Noriega) fazlasıyla güvendiği yüzünün şeklini bir kazada kaybedince yıkılır. Bir gün bir partide Sofia (Penelope Cruz) ile tanışır ve ona tutkuyla bağlanır. Lineer bir kurgu yapısına sahip olmayan filmde bir süre sonra Cesar korkunç kabuslarıyla yüzleşecektir.




etiketler:Abre los ojos-ac gozunu [yabanci] romantik filmini online izle, online film izle, online sinema izle, film izle, sinema izle, Romantik film izle, sinema filmi izle, Abre los ojos-ac gozunu izle, Vizyon filmleri izle, 2008 filmleri izle, Yeni filmler izlei yabanci film izle, Abre los ojos-ac gozunu full izle, İndirmeden sinema filmi izle














İYİ SEYİRLER

6 Şubat 2009 Cuma

Cennet Filmini İzle,Bedava Online Film İzlesene





Tür : Komedi / Dram / Psikolojik

Gösterim Tarihi : 11 Nisan 2008

Yönetmen : Biray Dalkıran

Senaryo : Burak Sesli

Görüntü Yönetmeni : Aşkın Sağıroğlu

Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular : Engin Altan Düzyatan , film izle, online film izle, sinema izle, dizi izle, full dizi izle, full film izle, Zeynep Papuççuoğlu , Fahriye Evcen , Şendoğan Öksüz , Aytaç Ağırlar , Tülay Bekret , Cüneyt Sayıl , Mehmet Birkiye

Filmin Konusu : Can, 7 yaşındayken annesinin ölümü ile yaşadığı büyük travmadan sonra çevresi ile bütün iletişimini koparmış, yaygın tanımla gerizekalı bir gençtir. Düşük zekasına rağmen inanılmaz bir hayal gücüne sahiptir. Annesini hayal dünyasında yaşatmış ve 29 yaşına kadar sadece onunla iletişim kurmuştur.
Bunca yıldır kendi kendine yarattığı cennetin içinde yaşarken bir gün artık o cennette yalnız olmadığını farkeder. Genç ve güzel bir kız da kendisine eşlik etmeye başlamıştır. Bunca yıldır kendi dünyasında kurduğu bu cennetten çıkarılıp başkalarının cennetinde yaşamaya mı mecbur edilecektir?


Araf filminin yönetmeni Biray Dalkıran’ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Cennet, pikolojik dramla komedinin harmanlandığı bir film.



KISIM 1





KISIM 2




KISIM 3



>

Lie with me Benimle ol,Lie with me Benimle ol İzle ,Lie with me Benimle ol Online İzle,Lie with me Benimle ol Filmini İzle,Erotik Sinema + 18 İzle






Lie with me Benimle ol

Yönetmen: Clément Virgo

Senaryo : Clément Virgo, Tamara Berger

Müzik: Byron Wong

Görüntü yönetmeni: Barry Stone

Tamara Faith Berger'in bu film yüzün den çok entresam eleştiriler almış aynı adlı romanından uyarlanan Benimle Ol, sınır tanımayan cinsel isteklerinin ansızın ve hiç beklenmedik bir şekilde gerçek aşka götürdüğü, bağımsız genç bir kadın olan Leila'nın maceralarını anlatıyor. Cinsel açıdan doyumsuz olan Leila'nın karşı cinsle olan ilişkisi kısa fiziksel temaslardan ibarettir. Bir gece Leila'nın karşısına David çıkar (Başarılı televizyon dizisi ilk görüşte şehvettir bu. David, Leila'nın daha önceki partnerlerine benzemez; istediği sadece seks değildir. Leila, David'in sorunlu ve yaşlı babasına karşı duyduğu sorumluluk duygusundan çok etkilenir, kendi anne babasının boşanmalarıyla yüzleştiğinde ise her şey birden tepetaklak olur. Leila ve David iki dünya arasında sıkışmıştır. Filmde erotik sahseneler içermektedir. 18 yaşından büyüklerin izlemesi tavsiye edilir.

Not: Film leri izleyebilir dilersenizde filmler açılana kadar sitemizdeki filmlerle ilgili online ziyaretçilerle sohbet edebirsiniz.


FULL



@ Yahoo! Video

İyi Seyirler

Acaip Bi Film - Disaster Movie Online İzle







Tür Komedi


Gösterim Tarihi 17 Ekim 2008

Yönetmen Jason Friedberg

Senaryo Jason Friedberg , Aaron Seltzer , Aaron Seltzer

Görüntü Yönetmeni Shawn Maurer

Müzik Christopher Lennertz

Yapım 2008, ABD

Oyuncular
Matt Lanter (Will) , Vanessa Minnillo (Amy) , G. Thang (Calvin) , Crista Flanagan (Juney)

KONUSU

Bir grup yirmili yaşlardaki genç, bir gece aniden kendilerini bir çok doğal afetin ortasında bulurlar.

James Bond, Kurtuluş Günü ve Hancock gibi filmlerle dalga geçen bir parodi olan film, aynı zamanda Brendan Fraser ve Jason Statham gibi oyuncuları da ti’ye alıyor.

Scary Movie serisinin yaratıcılarının son filmi olan Disaster Movie, eğlenceli bir seyirlik gibi gözüküyor...


BÖLÜM 1





BÖLÜM 2



BÖLÜM 3



İYİ SEYİRLER



Üç Kağıtcılar Filmini İzle, Üç Kağıtcılar Full İzle, Üç Kağıtcılar İzle,Üç Kağıtcılar Filmini İndirmeden İzle





Açıklama: Üç Kağıtçılar Filminin Konusu : Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horoz Ali uzatmalı nişanlısı Cemile (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenip mutlu bir yuva kuracaktır. Cemile isin onun yalanlarından ve çapkınlıklarından bıkmıştır. Huylu huyundan vazgeçer mi?... Söz vermelerine karşın bir süre sonra yine zaaflarına yenik düşen üç uslanmaz; birbirlerinden habersiz ayrı ayrı Fil Abbas adlı mafya babasının paralarını çalmaya karar verirler. Ve her biri tek başına paralara konmaya uğraşır. Sonunda paraları ele geçiren Horoz Ali, “ganimet”i Cemile’nin karnına saklar ve onu hamileymiş gibi gösterir. Ömer ve Rıza Ali’yi bulmuş, ama parayı bulamamışlardır. Ömer Cemile’denm şüphelenip onu izler. Ali, Rıza ve Fil Abbas’ın adamları da köyün yolunu tutarlar. Cemile karnındakinin bebek değil de para çantası olduğunu açıklayınca ortalık toz duman olur. Bu kargaşada Rıza parayı alır ve kaçar. Ömer ve Ali de peşinden tabii... Sonunda bir oyunla parayı ele geçirmeyi başaran Ali’nin peşinde kimler yoktur ki?... Cemile, Rıza, Ömer, Abbas’ın adamları ve polis... Sonuç Ali, Rıza, Ömer ve Fil Abbas’ın haydut takımı hep birlikte hapsi boylar... Yapım : 1975, Türkiye Tür : Komedi / Macera Yönetmen : Natuk Baytan, Ernst Hofbauer Senaryo : Fuat Özlüer, Erdoğan Tünaş Oyuncular : Cüneyt Arkın, Gülşen Bubikoğlu, Hulusi Kentmen, Mümtaz Ener, Kayhan Yıldızoğlu, Elif Pektaş, Turgut Boralı, Robert Widmark, Aynur Akarsu, Riza Fazeli Yapımcı : Türker İnanoğlu, Sehbani Görüntü Yönetmeni : Çetin Gürtop Süre : 1 saat, 22 dk.





İYİ SEYİRLER



Örümcek Adam 2-Spiderman 2 İzle,Örümcek Adam 2 Filmini İzle,Örümcek Adam 2 Filmini Full İzle,Örümcek Adam 2 Online İzle,Örümcke Adam 2 İndirmeden





FULL



İYİ SEYİRLER

Ölümcül Deney 3 İzle (İnsanlığın Sonu) - Online İzle




FULL PART

İYİ SEYİRLER

Çılgın Dersane Filmini Online İzle








Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar. Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir. Tuba sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.




İzle


Image Hosted by ImageShack.us


Zamana Güzellik Kat Filmini Full Online İzle




Film Bilgileri

Yapım : 2007, Belçika

Tür : Dram / Komedi / Romantik

Yönetmen : Sean Ellis

Senaryo : Sean Ellis

Oyuncular : Sean Biggerstaff, Emilia Fox, Shaun Evans, Michelle Ryan, Stuart Goodwin, Samantha Bloom

Yapımcı : Sean Ellis, Lene Bausager

Görüntü Yönetmeni :

Müzik : -

Süre : 1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi : 25 Mayıs 2007

Adsl Kotanızdan Gidecek Boyut : 85,2 mb

Filmin Konusu :

Hep bir ressam olmayı isteyen Ben Willis, acı veren bir ayrılığın sonrasında uykusuzluk çekmeye başlar. Aklını başka şeylerle meşgul etmek ve boş zamanını değerlendirmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Sekiz saatlik sıkıcı mesai ile baş etmek için, iş arkadaşlarının her biri “zaman takası” adlı sanatta kendilerini geliştirmiştir. Bu markette en büyük düşman insanın saatidir ve ona ne kadar çok bakılırsa zaman o kadar yavaş akar. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben’in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben’in ilgisini, özellikle kasiyer Sharon çekecektir. Aşk, kalp kırıklığı, kadın-erkek ilişkileri ve zaman üzerine eğlenceli ve genç bir komedi


FULL



zamanaguzellikkat @ Yahoo! Video

Yeşil Yol - The Green Mile Online izle





Tür : Dram / Fantastik

Gösterim Tarihi : 17 Mart 2000

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Frank Darabont

Görüntü Yönetmeni : David Tattersall

Müzik : Thomas Newman

Yapım : 1999, ABD , 189 dk

Oyuncular

Tom Hanks (Paul Edgecomb) , Michael Clarke Duncan (John Coffey) , Michael Jeter (Eduard Delacroix) , Doug Hutchison (Percy Wetmore) , David Morse (Brutus “Brutal” Howell) , James Cromwell (Warden Hal Moores) , Barry Pepper (Dean Stanton)

Film, yaşlı Paul Edgecomb’un arkadaşı Elanie Connelly’ e, Cold Mountain Hapishanesi’nde gardiyan olduğu uzun yıllar boyunca yaşadıklarını anlatmasından oluşuyor.

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzurevinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Hapishanedeki hücrelerinden alınan idam mahkumlarının elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına giderken yürüdükleri, bir millik yeşil yolda yaşananlara her defasında tanık olan Edgecomb, ömrü boyu unutamayacağı olaylara tanık olur.


Edgecomb, yıllar boyunca sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiç birisi, onu, John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı bir adam olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça ince, kırılgan ve düşünceli bir yapıya sahip olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb’un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sorması ile aralarında bir diyalog başlar.

Stephen King’in romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda, yine King’in romanından uyarlama bir başyapıt olan Esaretin Bedeli filminin de yönetmenliğini yapmış Frank Darabont oturuyor

Tam Ekran


Vahşi Şeyler 3 Filmini İzle,Vahşi Şeyler 3 Filmini Full İzle,Vahşi Şeyler 3 İzle,Vahşi Şeyler 3 Online İzle,Vahşi Şeyler 3 İndirmeden İzle




FiLmin Konusu:Wild Things ve Wild Things 2 erotik gerilim serisinin son seksi halkası. 17 yaşındaki güzel Marie, okula yeni gelen ve önüne gelenle birlikte olan Elena ile tanıştıktan sonra kendini yalancılık ve adiliklerin içinde bulur. Florida Blue Bay'de olaylar ateşlenmeye başlar. Elena beladan başka bir şey değildir. Marie'nin parasıyla dalga geçer ve acımasızca Marie'nin üvey babasıyla flört eder. Elena, para koparmak için Jay'i tecavüzle suçladığında, okullarda tecavüzlere karşı öğrencileri bilgilendirme kanpanyası yapan Kirsten'in dikkatini çeker. Elena Jay'e ait olan paha biçilemez elmasları elde ettiğinde Jay' in serbest bırakılmasını sağlamak yerine tecavüz davasına devam eder. Elena, Marie ve polis memuru Chad bu düzen bazlığın içindedir. İşledikleri bu suçtan kurtulabilecekler midir? Yoksa bu tezgahın arkasında başka biri mi vardır?


Vahşi ŞeyLer FiLmini izlemek için TIKLAYINIZ !

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


Vahşi Şeyler 3 Online İzleyebilirsiniz.Vahşi Şeyler 3 sitemize Upload Edilmiştir.Vahşi Şeyler 3 Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız
online simnemz izle © 2008 Template by:
SkinCorner