15 Şubat 2009 Pazar

Anlat İstanbul Filmi Full Online izle

Anlat İstanbul Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...




Tür: Dram
Yönetmen: Ümit Ünal, Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Yücel Yolcu, Ömür Atay
Senaryo: Ümit Ünal

Oyuncular: Altan Erkekli (Hilmi) , Özgü Namal (Şenay) , Mehmet Günsür (Rıfkı) , Erkan Can (Darbukacı) , Azra Akın (İdil) , Nejat İşler (Ramazan) , Vahide Gördüm (Hürrem) , Şevket Çoruh (Recep) , Güven Kıraç (Mimi) , İsmail Hacıoğlu (Fiko) , DJ Bülent (DJ Bülent) , Nurgül Yeşilçay (Saliha) , Bülent İnal (Musa) , Erdem Akakçe (Recai) , İdil Üner (Melek) , Fikret Kuşkan (Rafet) , Ozan Güven (Takip eden adam) , Yelda Reynaud (Banu)

KONU İstanbul gecelerinde yaşanan ve sonunda ortak bir noktada kesişen beş farklı hikaye sunuyor. Masallar dünyasında geçen bu kent yolculuğunda “Pamuk Prenses”, “Uyuyan Güzel”, “Fareli Köyün Kavalcısı”, “Külkedisi” ve “Kırmızı Başlıklı Kız” masallarının baş kahramanları İstanbul sokaklarında geziniyorlar. Her karakter filmde ayrı bir bölüm oluşturuyor...

Kader oyunlara düşkündür. Sıradan insanları birer masal kahramanlarına dönüştürebilir. Bir klarnetçiyi Fareli Köyün Kavalcısı'na, bir fahişeyi Külkedisi'ne, işsiz bir genci Beyaz Atlı Prens'e, boğazda yalıda yaşayan delirmiş bir kadını Uyuyan Güzel'e...

CD 1


CD 2

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Anlat İstanbul Filmini Online İzleyebilirsiniz.Anlat İstanbul Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Anlat İstanbul Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

online simnemz izle © 2008 Template by:
SkinCorner